Εμπειρία χρήσης Ostelife Premium Plus

Η εμπειρία της Τατιάνα από τη Jelgava (Λετονία)

Εμπειρία με το Ostelife Premium Plus από την Τατιάνα από τη Jelgava

Το όνομά μου είναι Τατιάνα, είμαι 63 ετών. Θέλω να αναθεωρήσω τη χρήση της κρέμας Ostelife Premium Plus για πόνο στην πλάτη και στις αρθρώσεις. Ζω στη Λετονία στην πόλη Jelgava. Για περισσότερα από 5 χρόνια υπέφερα από σακχαρώδη διαβήτη, πράγμα που έχει γίνει η αιτία όλων των προβλημάτων υγείας. Προβλήματα στις αρθρώσεις εμφανίστηκαν για 2-3 χρόνια - πόνος στην πλάτη (πρώτα κατά την άσκηση και μετά σε ηρεμία) και εμφανίστηκαν αρθρώσεις στο γόνατο. Κατόπιν συμβουλής γιατρού, ξεκίνησα τη γυμναστική και ταυτόχρονα έψαχνα ένα μέσο για τη θεραπεία του μυοσκελετικού συστήματος. Έχω μελετήσει αρκετές πληροφορίες και αποφάσισα την κρέμα Ostelife Premium Plus, tk. Η επίδραση των ελαφοκέρατων και των φυτικών εκχυλισμάτων είναι πολύ ευεργετική για το σώμα.

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο

Φωτογραφία ενός σωλήνα με κρέμα, εμπειρία με το Ostelife Premium Plus

Πριν από την εφαρμογή, διάβασα τις οδηγίες λεπτομερώς και έβαλα την κρέμα σε προβληματικές περιοχές τρεις φορές την ημέρα σύμφωνα με τις οδηγίες. Στην περίπτωσή μου, ήταν τα γόνατα (το χρησιμοποίησα ο ίδιος) και η πλάτη (βοήθησε ο σύζυγός μου)Τρίψτε την αλοιφή για 3-4 λεπτά με ελαφριές κινήσεις μασάζ. Μετά από αυτό, δεν ένιωσα πια κολλώδη στο δέρμα.

Πρώτη εβδομάδα

Την πρώτη εβδομάδα παρατήρησα μόνο μικρές αλλαγές. Στην αρχή φαινόταν ότι η αποτελεσματικότητα του φαρμάκου ήταν αραιή, αλλά έκανα λάθος γι 'αυτό. Μετά από 4 ημέρες, ο πόνος στο κάτω μέρος της πλάτης μειώθηκε σημαντικά, κάτι που ήταν συχνά πρόβλημα ακόμη και σε κατάσταση ηρεμίας. Μπόρεσα να περπατήσω περισσότερο με τον εγγονό μου επειδή ο πόνος στο γόνατο έχει γίνει λιγότερο έντονος.

Δεύτερη εβδομάδα

Στη δεύτερη εβδομάδα χρήσης, το αποτέλεσμα της χρήσης της κρέμας έγινε πιο εμφανές. Η θεραπεία αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματική - ο πόνος στον πόνο μειώθηκε και η κινητικότητα στις αρθρώσεις αυξήθηκε.

Επίδραση από ένα μήνα

Ένα μήνα αφότου άρχισα να χρησιμοποιώ και να ασκώ την κρέμα Ostelife Premium Plus, τα αποτελέσματα του φαρμάκου ήταν πραγματικά μαγικά. Άρχισα να κοιμάμαι πολύ πιο δυνατά, κάνοντας ελαφριά άσκηση (νομίζω ότι αυτό συνέβαλε επίσης στην αποτελεσματικότητα της θεραπείας), κηπουρική και απλά αισθάνθηκα πιο ευτυχισμένος. Μετά από άλλη εξέταση, ο γιατρός είπε ότι είχα βελτιώσει πραγματικά την υγεία μου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επομένως, προτείνω αυτό το φάρμακο σε οποιονδήποτε έχει παρόμοια προβλήματα.