Οδηγίες χρήσης Ostelife Premium Plus

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα Ostelife Premium Plus

Οι οδηγίες χρήσης Ostelife Premium Plus περιγράφουν τις σημαντικές ιδιότητες και τους κανόνες για τη χρήση της κρέμας. Επειδή το προϊόν είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά, δεν προκαλεί παρενέργειες, προβλήματα υγείας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ασθενείς διαφορετικών ηλικιών. Εάν δεν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα, ακολουθήστε αυτές τις σημαντικές συστάσεις:

Πώς να εφαρμόσετε κρέμα Ostelife Premium Plus για αρθρίτιδα
  1. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα κρέμας στην πληγείσα περιοχή.
  2. Κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως (3-4 λεπτά). Εάν όλα γίνονται όπως υποδεικνύεται στις οδηγίες, υπάρχει μια αίσθηση ζεστασιάς, το δέρμα γίνεται ζεστό, ο μυϊκός ιστός χαλαρώνει και η ένταση των οδυνηρών αισθήσεων μειώνεται.

Αξίζει να εφαρμόσετε την κρέμα 2-3 φορές την ημέρα. Η τελευταία φορά εφαρμόζεται το βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Η αλοιφή πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει αθροιστικό αποτέλεσμα. Μια βελτίωση της κατάστασης ακόμη και με σοβαρές παθολογικές διεργασίες στις αρθρώσεις παρατηρείται 14 ημέρες μετά την έναρξη της χρήσης.

Σημειώσεις σχετικά με τη χρήση του Ostelife Premium Plus:

  • Θεραπεία του πόνου στην πλάτη και στις αρθρώσεις.
  • Μείωση της καταστροφής ιστών στην οστεοαρθρίτιδα.
  • Μείωση της έντασης της φλεγμονής στην αρθρίτιδα.

Η μόνη αντένδειξη στη χρήση της κρέμας είναι η υπερευαισθησία στα συστατικά της σύνθεσής της. Επιπλέον, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Κύπρο για την πρόληψη ασθενειών του μυοσκελετικού συστήματος. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να χρησιμοποιείται μία φορά το χρόνο.